Dovezi reale: Virusul SARS – brevetat pentru a aduce profit companiilor farmaceutice

 

„Ca prea pangaritul nu va inceta sa caute pe sfinti pe pamant si pe mare, socotind ca stapaneste tot pamantul. Si pe toti ii va supune, si va socoti ca se poate impotrivi lui Dumnezeu din cer, nestiind ticalosul neputinta sa si mandria pentru care a cazut.”

-din profeția despre antihrist a Sfântului Efrem Sirul

 

Iată mai jos un extras din documentarul „Plandemic I – Pandemia planificată”  accesibil la https://www.brighteon.com/9ae5698d-1179-462f-8100-e8d4872b87fe 

minutul 5:10:

În 2003, Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA (CDC) au intuit că pot da lovitura. Mă refer la epidemia de coronavirus care a apărut în Asia. Au văzut că un virus – despre care ei știau că poate fi ușor manipulat – era un lucru aducător de mult profit. În 2003, au încercat să-l patenteze. Și s-au asigurat că au drepturi intelectuale asupra bolii, a virusului, și asupra detectării lui. Știm că în afacere erau implicați Anthony Fauci, Ralph Baric, CDC, și o întreagă listă de oameni care vroiau să fie creditați cu inventarea coronavirusului. Între 2003 și 2018, au avut control 100 % asupra fondurilor obținute din complexul industrial al coronavirusului.

Verifică informația pe site-ul de știri NBC NEWS: https://www.nbcnews.com/id/wbna3076748

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*