Cuvântul lui Gheron Sava Lavriotul la PROTESTUL împotriva vaccinării obligatorii – 21 iulie 2021 – Hania, insula Creta: „Aceasta este important: trebuie să avem Pocăință și să fim aproape de Hristos!”

Videoclipul inițial avea subtitrare în limba engleză și a apărut cu bunăvoința unui frate, care l-a tradus din limba greacă în limba engleză, astfel încât să poată fi difuzat către un public mai larg (acum am pus subtitrările în limba română, folosindu-ne de traducerea sa în engleză). Motivul pentru care nu lasă să se audă cuvinte specifice din limba greacă referitoare la agenda vaccinării, este numai faptul că suntem raportați imediat de Youtube și videoclipurile dispar foarte repede de pe internet, astfel încât, a găsit o alternativă, pentru a evita acest lucru. Cu toate acestea, este clar ce se spune și nu a cenzurat cuvintele specifice cu intenții rele, dimpotrivă.

Fie ca Bunul Dumnezeu să îi lumineze pe toți cei care au răspândit acest cuvânt de folos să întrerupă comuniunea cu ierarhii masoni ecumeniști și să Îl mărturisim cu toții pe Hristos până la capăt, împotriva vaccinării antihristice și a pecetluirii cu semnul fiarei!

 

Cuvântarea părintelui Sava Lavriotul la protestul din Hania 21 iulie 2021

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

 

În tot ceea ce facem, noi, grecii, întotdeauna Îl includem pe Hristos. Vreau să vă transmit binecuvântarea Părinților din Sfântul Munte și țin să vă felicit pe toți cei care sunteți prezenți aici. Să nu uităm că aceia care L-au răstignit pe Hristos au fost „cei de la putere” din vremea aceea, adică clericii. Și astăzi Îl răstignesc din nou, deoarece au legături cu masoneria, cu toți acești guvernanți masoni, cu prim-ministrul Greciei și toți apropiații săi (ceilalți miniștri).

 

Din păcate, întâistătătorii Bisericii, în loc să ajute poporul, în loc să fie în fruntea acestei lupte împotriva acestor vaccinuri antihristice și în loc să țină piept războiului pornit împotriva Bisericii lui Hristos, s-au vândut, din păcate. După cum spun Sfinții Părinți, de exemplu Părintele Athanasios Mitilineos și mulți alții, în aceste vremuri „de pe urmă”, fiecare dintre noi va trebui să își asume responsabilitatea de unul singur. Aici va trebui să arătăm Mărturisirea noastră de Credință. Primul lucru care este atacat este Credința în Hristos, Ortodoxia. Ierarhia Bisericii Greciei și Patriarhia sunt implicate în noua ordine mondială, globalizarea, și promovează această globalizare. Cine s-ar fi gândit, cu puțini ani în urmă, că ierarhii Bisericii vor spune da acestei vaccinări obligatorii?!

 

Mitropolitul de Pireu și Nafpaktos a venit și a spus că dacă nu acceptăm vaccinarea păcătuim!!!! Cu alte cuvinte, vrea să spună că suntem păcătoși, deoarece nu vrem să introducem în trupurile noastre celule fetale de bebeluși sau otravă și pentru că nu vrem să primim acest vaccin făcut de noua ordine mondială, de Bill Gates și de masoni, ceea ce va conduce, într-o zi, la pecetea lui antihrist. Unde sunt episcopii să spună că am ajuns în vremea lui antihrist și că ne este trădată Credința?!!!

 

Unde sunt episcopii să spună că trebuie să Îl mărturisim pe Hristos? Și nu doar să-i cinstim pe Sfinții noștri – în curând o vom sărbători pe Sfânta Paraskevi, apoi pe Sfântul Pantelimon, Sfântul Fanurie; toți acești Bărbați curajoși și Fecioare ale lui Hristos și-au dat viața pentru Hristos, dar astăzi, ce spun ei (episcopii)? Ei spun că trebuie să luăm acest vaccin ca să trăim, dar noi vrem să murim pentru Hristos, dacă va fi nevoie. Acesta trebuie să fie modul de gândire al unui Creștin Ortodox. Avem nevoie să ne lipim de Hristos; cine nu se va lipi de Hristos, nu va fi în stare să facă față tuturor acestor presiuni.

 

În primul rând, avem nevoie de Credință, în Credința noastră Ortodoxă, în Hristos, aceasta este important: trebuie să avem Pocăință și să fim aproape de Hristos. Cu Rugăciune, cu Taina Spovedaniei, cu Sfânta Împărtășanie și Clerici vrednici. Nu ca Episcopii din Hania sau ca Bartolomeu sau ca toți cei care, din păcate, au căzut în erezia ecumenismului și globalizare. Tot noi, cei de acum, vom fi aici peste câțiva ani, să vedem dacă vom supraviețui, dacă Domnul ne va ține în viață și ne va da zile ca să ne putem pocăi, vom fi aici să vedem că ei (episcopii) vor îndemna la primirea peceții lui antihrist. Acest lucru este profețit de Sfinții noștri. La fel cum fac acum, când îndeamnă la primirea acestui vaccin și în loc să fie aproape de popor, de poporul lui Hristos, să întărească poporul ca să nu facă aceste vaccinuri antihristice ca să nu se lepede astfel de Credința lor, ei (episcopii) se aliază cu guvernanții și cu guvernul masonic.

 

Deci, ce trebuie să facem fiecare și oricare dintre noi la nivel personal: trebuie să ne întărim sufletul, ca să ne putem Mărturisi Credința și să rezistăm – de aceea suntem astăzi aici. De asemenea, fiecare dintre noi, fiecare persoană în parte, avem nevoie să ne apropiem mai mult de Hristos. Doar în Domnul nostru vom găsi puterea de a rezista. Haideți să nu ne păcălim singuri, este bine că stăm aici și protestăm și tot ceea ce facem aici este bun și Sfânt, dar prima condiție este să fim aproape de Hristos. Să luăm putere de la El, pentru că atunci când suntem aproape de Hristos, nu ne temem de moarte și de nimic altceva.

 

Ce a spus Domnul nostru? Ne-a făcut o Făgăduință: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și Dreptatea Lui și toate celelalte vi se vor adăuga vouă”. Ne va da mâncare și ne va da totul, nu vom duce lipsă de nimic. Toate plăgile descrise în Apocalipsă sunt pentru cei care vor accepta semnul fiarei, nu pentru cei care nu îl vor accepta. Pentru cei care vor primi acest vaccin și din mare nefericire pentru ei, vor muri ca puii de găină. Dar noi, cei care nu vom primi acest vaccin, vom avea Binecuvântarea lui Dumnezeu. Aceasta vrea Dumnezeu de la noi, ca noi să Îl mărturisim pe Hristos.

 

Mai întâi de toate, episcopii ar trebui să fie aici, în frunte, și să spună aceste lucruri. Ei ar trebui să fie aici și să spună aceste lucruri, dar, din păcate, în acest moment, episcopii, cei mai mulți dintre ei, fac parte din organizații masonice și sunt masoni declarați în cadrul lojilor masonice. Nu judecăm pe nedrept și nu este vorba despre viața personală, dar atunci când avem de-a face cu probleme de Credință, Iisus Hristos și Sfinții Părinți ne spun să nu renunțăm deloc la luptă, iar dacă am ajuns în acest stadiu de acum, în care ei acceptă vaccinurile și fără să existe o rezistență, este din cauză că poporul Bisericii a fost vândut.

 

Și acesta este motivul pentru care, în orice Biserică mergeți și dumneavoastră, unde aveți Preotul dumneavoastră, trebuie să le faceți un duș cu gheață, trebuie să îi verificați, nu rămânem tăcuți, ci avem nevoie să verificăm aceste lucruri. Trebuie să se trezească Clerul, sunt Preoți buni, dar trebuie să se trezească. Pentru că, dacă nu se trezesc, nu va exista o luptă de rezistență și ei încearcă să aducă dezbinare în poporul grec. Dar noi nu suntem aici să facem dezbinare, suntem aici să ne unim, să Propovăduim dragostea, pentru Hristos al nostru și pentru țara noastră și ca să-i trezim pe frații noștri care au fost inundați de minciuni, deoarece de dimineața până seara, televiziunile nu fac decât să vorbească despre această agendă.

 

Aceasta agendă a existat de-a lungul multor ani cu toate variantele care au loc în mod automat odată cu apariția ei. Dar, din păcate, ei cred tot ceea ce spun prezentatorii TV, orice prezentatoare sau prezentator vândut, orice ar spune ei la televizor. Trebuie să ne trezim și ceea ce trebuie să facem, este să devenim Apostoli ai lui Hristos fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi trebuie să ne anunțăm familiile, să ne anunțăm prietenii, cunoscuții. Iisus nu vrea doar să stăm deoparte fără să facem nimic.

 

Cu toții avem puterea nu doar de a ne schimba pe noi înșine, dar și de a-i schimba pe cei din jurul nostru. Dacă putem să-i ajutăm pe cei din jurul nostru, aceasta va deveni o reacție în lanț. Avem nevoie de o reacție, reacția pe care încă nu o vedem, aceasta este ceea ce trebuie să începem să facem. Stați întotdeauna aproape de Hristos, trăind viață duhovnicească, iubindu-L pe Hristos și pe aproapele și faceți Pocăință; aceasta lipsește astăzi, nu avem Pocăință. Păcatul s-a înmulțit și de aceea trecem astăzi prin ceea ce trecem. Și de aceea întâistătătorii de astăzi ai Bisericii au rătăcit departe de Iisus, dar noi Îl punem pe primul loc pe Hristos, Hristos și moartea.

 

(Aplauze și stigăte în mulțime)

 

„AXIOS!!!!”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*