Cuvântările părintelui Sava Lavriotul împotriva vaccinării antihristice – la Volos și la protestul din Hania, insula Creta – se pot urmări și pe youtube, cu subtitrare în limba română

Cu ajutorul ostenitorilor trimiși prin Providența lui Dumnezeu, am reușit să publicăm aceste cuvântări ale Părintelui Sava, cu subtitrare in limba română și limba engleză, pe canalul youtube:

https://youtube.com/channel/UCKhizvriS0bdiIszJJo2VTg

Să ne fie de folos!

Contul nostru de youtube a fost sancționat între timp cu ștergerea unor videoclipuri și cu interdicția de a încărca alte înregistrări o perioadă, din cauza activității împotriva vaccinării antihristice.

Înregistrarea ștearsă de pe youtube avea subtirrare editată în Clideo, nu era necesar butonul Cc, subtitrarea fiind accesibilă rapid și de pe telefon direct în limba română. Înregistrarea respectivă a fost eliminată de pe youtube. Se poate urmări acum pe rumble:

https://rumble.com/vl083v-gheron-sava-lavriotul-protestul-din-hania-insula-creta-21-iulie-2021.html

Nu întotdeauna trebuie să ne spunem public numele când facem un lucru bun, scriem un articol, o carte, facem o traducere… Știe Dumnezeu pe fiecare!

Bineînțeles, atunci când sunt vremuri de mare apostazie, și ierarhii tac, noi trebuie să ne asumăm în numele nostru primit la Sfântul Botez Mărturisirea noastră de credință, să arătăm că întrerupem comuniunea cu ecumeniștii.

Să ne ajute Dumnezeu să Îl mărturisim pe El și să ne lăudăm cu numele Domnului Dumnezeului nostru fugind și de ispitele slavei deșarte sau iscodirii fără rost a aproapelui, cum fac aceia care mereu caută pricină de scandal…

Exemplul Părintelui Serafim Rose :

“În duhul smereniei călugărești, Părintele Serafim evita pe cât posibil să – și semneze scrierile. Într-unul dintre articolele sale (nesemnat) el scria că unele dintre condițiile succesului în calea monahală în afara unei mănăstiri deja întemeiate sunt “lipsa publicității de orice fel și dorința de a fi pierdut pentru lume, lipsa oricărei dorințe de a fi cineva, sau de a face ceva important precum deschiderea unei mănăstiri, precum și o adâncă smerenie și neîntemeiere în sine.”(Pr Serafim Rose, Orthodoxy and Monasticism Today”, p 143. Vezi și Vita Patrum, p. 156.)

De vreme ce părinții Gherman și Serafim luaseră calea pustiei, ei nu se mai treceau ca editori în paginile revistei lor. Majoritatea anilor cât Părintele Serafim Rose a dat fenomenala sa producție de scrieri ortodoxe, numele său nu a apărut niciodată tipărit.”

-Viața și lucrările Părintelui Serafim Rose, editura Sophia, editura Cartea Ortodoxă, București, 2005, p. 571

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*