Cuvântările părintelui Sava Lavriotul împotriva vaccinării antihristice – la Volos și la protestul din Hania, insula Creta – se pot urmări și pe youtube, cu subtitrare în limba română

Cu ajutorul ostenitorilor trimiși prin Providența lui Dumnezeu, am reușit să publicăm aceste cuvântări ale Părintelui Sava, cu subtitrare, pe canalul youtube:

https://youtube.com/channel/UCKhizvriS0bdiIszJJo2VTg

Să ne fie de folos!

Contul nostru de youtube a fost sancționat între timp cu ștergerea unor videoclipuri și cu interdicția de a încărca alte înregistrări o perioadă, din cauza activității împotriva vaccinării antihristice.

Cuvântarea Părintelui Sava la protestul din Hania o puteți urmări și pe Rumble:

https://rumble.com/vl083v-gheron-sava-lavriotul-protestul-din-hania-insula-creta-21-iulie-2021.html

 

Nu întotdeauna trebuie să ne spunem public numele când facem un lucru bun, scriem un articol, o carte, facem o traducere… Știe Dumnezeu pe fiecare!

Bineînțeles, atunci când sunt vremuri de mare apostazie, și ierarhii tac, noi trebuie să ne asumăm în numele nostru primit la Sfântul Botez Mărturisirea noastră de credință, să arătăm că întrerupem comuniunea cu ecumeniștii.

 

Exemplul Părintelui Serafim Rose

(Părintele Serafim Rose evita pe cât posibil să – și semneze scrierile):

“În duhul smereniei călugărești, Părintele Serafim evita pe cât posibil să – și semneze scrierile. Într-unul dintre articolele sale (nesemnat) el scria că unele dintre condițiile succesului în calea monahală în afara unei mănăstiri deja întemeiate sunt “lipsa publicității de orice fel și dorința de a fi pierdut pentru lume, lipsa oricărei dorințe de a fi cineva, sau de a face ceva important precum deschiderea unei mănăstiri, precum și o adâncă smerenie și neîntemeiere în sine.”(Pr Serafim Rose, Orthodoxy and Monasticism Today”, p 143. Vezi și Vita Patrum, p. 156.)

De vreme ce părinții Gherman și Serafim luaseră calea pustiei, ei nu se mai treceau ca editori în paginile revistei lor. Majoritatea anilor cât Părintele Serafim Rose a dat fenomenala sa producție de scrieri ortodoxe, numele său nu a apărut niciodată tipărit.”

-Viața și lucrările Părintelui Serafim Rose, editura Sophia, editura Cartea Ortodoxă, București, 2005, p. 571

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*