9 Comments

  1. In primul rand multumim Parintilor Athoniti care au facut efortul de fiecare data sa vina la noi in tara si care au organizat atatea Conferinte si Sinaxe si sa ne impartaseasca Adevarul despre dreapta credinta.
    As avea unele nelamuriri cu privire la aceasta Conferinta si de aceea poate ca Parintii Athoniti sau altcineva care este in masura sa-mi raspunda si sa ma lamureasca.
    La aceasta Conferinta s-a vorbit foarte mult despre erezie ceea ceste un lucru bun dar ma asteptam ca Parintii Athoniti sa vorbeasca si despre vaccinuri si situatia actuala in care ne aflam.
    Constatam ca din ceea ce ne-au aratat medicii specialisti din toata lumea ca aceste vaccinuri contin nanocipuri, grafen,toate otravurile de a muri mai repede si printre care celule de fetusi avortati si Luciferaza. Lucifer este ingerul cazut si raza este amprenta lui Lucifer, acea lumina fluorescenta care cu noua tehnologie aparuta persoana vaccinata se poate depista prin apropierea de aparatura care detecteaza prin scanare persoana vaccinata. In plus la persoanele vaccinate o scanare prin aplicatia Bluetooth a telefonului se scaneaza un numar de identificare format din cifre si litere pe care l-a primit in urma vaccinarii. Cu alte cuvinte ceea ce a spus Sf. Paisie Aghioratul este adevarat ca acea persoana vaccinata se va pecetlui, adica se va insemna cu raza lui Lucifer.
    Sf. Paisie Aghioratul a spus ca ‘’Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui’’. Ceea ce a spus Sf. Paisie Aghioratul este foarte ADEVARAT si observam ca ceea ce a prevestit dansul s-a adeverit, deci vaccinatul este pecetluit.
    Vaccinul pe langa nanoparticule, grafen, fetusi avortati, SIDA sindromul deficientei imunitare, mai nou alti medici au descoperit ca se afla venin de sarpe si Luciferaza contine si alte substante daunatoare si care transforma ADN-ul uman intr-un alt ADN care nu mai apartine omului care a fost creat de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui. Prin procesul de transumanism apare omul 2.0 creat de oculta prin vaccinare. Mai mult decat atat Parintii Athoniti poate ca nu au vazut cum arata copiii nascuti din parinti vaccinati, au ochii negri, par deja maturi si sunt deformati.
    Din aceasta Conferinta am inteles ca aceasta vaccinare este doar lepadare de Hristos, ceea ce sunt nelamurit, pentru ca aproape majoritatea medicilor de stiinta ne arata ce contin vaccinurile si printre care si amprenta lui Lucifer adica Luciferaza.
    – Lepadare de Hristos este atunci cand mergi in casele, sinagogile, sectarilor si te rogi acolo impreuna cu ei sau daca ai renuntat la ortodoxie si ai acceptat alta religie
    – Lepadare de Hristos este cand ne ferim sa facem semnul Sfintei Cruci
    – Lepadare de Hristos este Erezia si Apostazia
    – Lepadare de Hristos inseamna acceptarea actelor Biometrice
    Daca vaccinul inseamna lepadare de Hristos asa cum spun Parintii Athoniti, atunci ceea ce spune Sf. Paisie Aghioratul, ca se va face un vaccin obligatoriu si il va pecetlui, pare o contradictie. Majoritatea Sfintilor Parinti ne spune ca mantuire nu va avea cel care va lua pecetea pe mana dreapta sau pe frunte. Atunci vine urmatoare intrebare, poate exista o pecetluire inaintea alteia? sau Poate sa ramana femeia gravida putin sau ramane gravida de tot de prima data? Daca in dreapta credinta ai schimbat cat de putin din ea, atunci ai cazut in erezie, atunci la cei vaccinati de ce spunem ca este doar numai lepadare de Hristos si nu pecetluire.
    inchinarea la idoli care se facea pre vremuri aducand jertfe umane acuma s-a produs direct prin vaccinuri ca sa spurce trupul si sufletul omului. Ne aducem aminte ce spunea Mantuitorul Iisus Hristos ca ‘’Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi’’. Deci Satana a spurcat Templul Duhului Sfant si daca cei care l-au lasat sa-l strice benevol ,din vointa proprie si cu semnatura, Dumnezeu il va strica pe el.
    Este clar ca in ce priveste problema Mantuirii nu ne apartine noua, ci Bunului Dumnezeu si nu trebuie sa-i condamnam pe cei care s-au vaccinat dar putem marturisi in continuare sa nu mai primeasca nici un alt vaccin. Tot oamneii de stiinta ne spun ca vaccinurile au fost otravite si controlate inca cu 10-15 ani in urma.
    Sa fie oare din partea Parintilor Athoniti o marturisire despre vaccinuri incompleta, tocmai pentru a nu cadea cei vaccinati in deznadeje? Sunt multe intrebari care nu au fost lamurite la aceste Conferinte si de aceea astept niste raspunsuri.
    Aceste probleme nu au fost lamurite pentru ca de ceva timp atat si Sinaxele cat si Conferintele sunt facute pe neanuntate, filmate incomplet sau pe bucati si de aceea apar discutii si intrebari la care nu prea gasim raspuns.
    Parintii Athoniti au subliniat foarte bine cand au spus ca Erezia trebuie confruntata real, in fata, intr-o lupta deschisa in dicutii cu ereticii, pentru ca numai de la Amvon nu este suficient. Dar daca cei ingraditi de erezie se feresc de confruntari si intrebari intre ei, pai atunci cum vreti sa-i confruntam pe eretici in fata? Nu trebuie sa facem o Sinaxa sau o Conferinta numai ca sa dea bine celor ingraditi de erezie, ci trebuie invitati toti cei care vor la discutii si tocmai divergentele lamuresc problemele ivite si duc spre convergente. Daca le bagati sub pres mai devreme sau mai tarziu vor aparea schisme si pareri diferite, ceea ce ca aproape la asta s-a si ajuns.
    Sper sa se posteze acest comentariu si paote sa primesc si lamuriri in cele relatate de mine.
    Doamne ajuta!

    • Hristos a înviat!
      Foarte bune observațiile dumneavoastră. Cred că Părinții Athoniți au fost destul de obosiți. Pe de altă parte ar fi fost bine ca organizatorii să găsească din timp o sală mai mare, să se consulte cu oamenii pentru a vedea ce e de făcut și dacă se poate găsi o soluție din punct de vedere financiar, pentru ca toată lumea care dorește să poată participa și să adreseze fiecare întrebările necesare.
      Un lucru pozitiv este că oamenii sunt dornici să discute, să pună întrebări, să afle Adevărul. Au fost foarte multe întrebări, probleme ridicate și poate că Părinții Athoniți nu au reușit să le trateze pe toate. Acum cancerul ereziei s-a extins, alt lucru ar fi fost dacă în urmă cu mai mulți ani am fi avut mai mulți preoți și chiar episcopi care să întrerupă comuniunea cu ereticii ecumeniști. Acum suntem o mână de oameni și sunt multe aspecte de lămurit, oamenii mai obosesc și nu reușesc să răspundă adecvat tuturor problemelor…
      Nădăjduim însă că se va da un răspuns adecvat la cele ce ați spus pe viitor, cât mai curând. Doamne ajută!

    • Vaccinul nu este obligatoriu încă peste tot. Cred că Sfântul Paisie Aghioritul se referă la faptul că certificatul de vaccinare va fi tatuat sau încrustat pe mână sau pe frunte. Vor veni mai întâi proorocii Ilie și Enoh care vor anunța oamenii să nu se pecetluiască. Iar pecetea se va pune în timp ce Antihrist va fi persoană publică. Va fi adus spre închinare chipul lui și oamenii care i se vor închina vor accepta pecetea.
      Citiți și :
      https://ortodoxlogos.ro/2019/09/23/documentele-cu-666-si-pecetluirea-finala-din-vremea-lui-antihrist/
      Foarte bine a arătat Gheron Sava că cei care vor accepta pecetea nu vor mai dori să se pocăiască.
      Am înțeles că există un protocol de eliminare a grafenului din organism și că acel cod emis de nanoparticule poate dispărea dacă nanoparticulele sunt eliminate de organism. Pe de altă parte transumanismul este ceva teribil, deci problema este foarte complexă. Totuși există mărturii cu persoane vaccinate care s-au pocăit și apoi au mărturisit împotriva vaccinării.

  2. Adevarat a Inviat!

    Multumesc pentru raspuns dar si pentru postare!
    Este adevarat ca acest cancer al ereziei s-a extins foarte mult si asta din cauza pacatelor noastre. Unii oameni se trezesc mai greu, altii nu vor sa asculte pe cei care le spun Adevarul despre dreapta credinta ori au indoieli si nu vor sa se desparta de preotii lor cazuti in erezie sau pur si simplu nu vor sa auda, motive sunt multe dar fiecare va raspunde pentru neascultare atat de Invatatura Sfintilor Parinti cat si de Sf. Canoane si Pidalionul Bisericii.
    Parintii Athoniti au facut un efort mare de fiecare data cand au venit la noi in tara si ne-au trezit si explicat cum ar trebui sa luptam cu erezia.
    Este adevarat ca cei ingraditi de erezie sunt putini dar credinta nu consta in numarul credinciosilor, ci in cei care sunt in Adevar. Din pacate nu avem nici un ierarh care sa fie ingradit de erezie sau cel putin eu nu am auzit, poate ca situatia era altfel iar preotii ingraditi de erezie sunt putini si ei marturisesc Adevarul cat pot. Poate ca ar fi trebuit ca si preotii ingraditi de erezie de la noi din tara sa organizeze si ei Sinaxe, Coferinte, Cateheze in care sa instiinteze cat mai multa lume si chiar o confruntare directa si cu cei care sunt neingraditi de erezie. Poate ca acest lucru ar informa si trezi mai multa lume la adevar. Daca preotul ingradit de erezie le vorbeste in predici oamenilor despre erezie si vaccinare le trezesc constiinta oamenilor dar din altfel om in om este destul de greu sa te inteleaga cei de-ai casei darmite cei care sunt mai indepartati.
    Asa cum s-a facut marturisire despre erezie asa si despre vaccinare sa se spuna adevarul. Vaccinul nu numai ca ucide trupeste si sufleteste dar inseamna si pecetluire. Fiecare vaccinat primeste un numar de identificare format din cifre si litere care este conectat cu computerul ”Fiara” de la Bruxelles. Atata timp cat vaccinatul este identificat prin Bluetooth ca fiind un numar si modificat ADN-ul uman, nu poti sa te prefaci ca este doar numai o boala, ci este mai mult de atat iar cei care au acceptat benevol nu vor mai avea vointa si puterea sa se pocaiasca asa cum au specificat si Parintii Athoniti.
    Sf. Paisie Aghioratul marturiseste foarte bine nu numai de actele biometrice dar si de vaccinare si tot dansul spune ca ”Lucrul murdar nu se sfinteste. Apa curata primeste harul si se face aghiazma. Urina nu se face aghiazma. Piatra se face paine prin minune. Necuratia nu primeste sfintire”. Atunci, imi este destul de greu sa inteleg ca vaccinarea poate fi numai o lepadare.
    Doamne ajuta!

  3. Hristos a Inviat!
    Creadeam ca dupa aceasta Conferinta, cei ingraditi de erezie vor asalta cu intrebari pe Parintii Athoniti despre subiectul vaccinarii legat de subiectul mantuirii.
    I-am ascultat pe medicii specialisti in microbiologie si virusologie aproape din toata lumea si din punct de vedere medical ei afirma ca vaccinarea nu este numai o problema medicala creata asupra persoanelor vaccinate cu foarte multe afectiuni adverse, ci este si o problema legata de software, cipare si inteligenta artificiala.
    Vaccinatii primesc un numar de identificare, o adresa MAC care transmite semnale si prin aplicatia Bluetooth pot fi identificati nu numai cat sunt vii dar ATENTIE MARE!!! Vaccinatii sunt identificati cu ajutorul aplicatiei Bluetooth si dupa ce au murit.
    Mortii vaccinati trimit semnale de sub pamant prin adresa MAC pe care au primit-o la vaccinare. Acuma cum argumentati ca vaccinarea este doar numai lepadre de Hristos si nu pecetluire. Nu va vine sa credeti ca seringile au cip pe teava, atunci poate ca ar trebui macar sa-i ascultati si pe oamenii de stiinta care spun ca vaccinurile contin cipul. Am sa atasez aici un link in care oamenii in cimitir cu ajutorul aplicatiei Bluetooth gasesc adresele MAC ale mortilor vaccinati.
    https://www.facebook.com/100028294056325/videos/673391324058573/
    Iar mai jos un text in care gasiti mai multe explicatii.
    ”NIMIC NU E CEEA CE PARE !

    Tehnologia există, s-au fabricat deja cipuri medicale suficient de mici încât sunt premontate în acul seringii.
    De aici până a folosi acsta în scopul cipării mascate a populației, nu e decât un pas.
    Dacă acel pas a fost făcut deja ?
    Dacă întreagă această insistentă și neobișnuită campanie de vacciare are chiar scopul sau unul din scopuri, ciparea populației ?
    Totul se leagă, proiectul ID 2020, prin care se dorește implementarea unui sistem de identitate digitală în toată lumea.
    Dezvoltarea și graba în paralel a sistemelor de telecomunicații de mare viteză de generația a 5-a, a 6-a … E clar că pentru a gestiona în timp real datele de la atâte miliarde de persoane e nevoie de viteză mare de transmitere.

    Aceste nano-cipuri sunt doar matricole digitale, nu au nevoie de memorie mare, procesoare de calcul puternice și deci nici de multă energie. Ele trebuie să fie capabile doar să emită radio acel cod matricol.
    Nu contează ce cip primești, sincronizarea și lipirea identității reale de acea matricolă, se va face ulterior în mod automat, atunci când treci printr-un punct de identificare, de exemplu când treci vama, când intri într-o instituție și ți se preiau datele din buletin etc. Aceste puncte vor fi dotate cu cititoare de ID-uri digitale, vor citi aceste matricole unice și le vor asocia identității verificate inițial de funcționarul respectiv, vameș, portar etc. Acestea vor fi transmise automat prin internet către un server de date, o mare bază de date cu identități de persoane. Acolo sunt toate datele colectate sau atribuite în timp despre fiecare dintre noi. De la datele de naștere, fizionomice, adresă, istoric medical, cazier, la cele cu privire la personalitate, profil psihologic și de ce nu scorul de persoană, creditul nostru social, calculat în funcție de toate astea. După ce se produce alipirea matricolei digitate de identitatea reală, nu o să mai fie nevoie de verificarea documentelor de identitate, totul trece în regim digital. Acele matricole, ID-uri digitale, sunt echivalentul virtual al vechilor CNP-uri.

    Doar în acest mod au putut să fie detectați cei cu certificate de vaccinare false, aveau hârtia, dar nu emiteau codul.

    Nu mergeți după fentă !
    Acum autoritățile Europene și probabil și în alte părți ale lumii, își exprimă intenția de a cipa populația. Ei au făcut-o deja, ce fac acum poate să aibă doar două scopuri :
    Ori au văzut că lumea s-a prins și se grăbesc să aibă o bază legală, chiar și așa tardiv, ori
    Se gândesc că astfel spulberă suspiciunile celor naivi, care vor trage concluzia că din moment ce vor acum să citeze oamenii, e clar că nu au făcut-o deja în mod ascuns.

    Montaj și editare video :
    Leonard Cheșca
    29 ianuarie 2022

    Surse video folosite în clip :
    Filmare cu un cetățean venit din Emiratele Arabe Unite, la mitingul de la București, din 22 Decembrie 2021
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2211313725716627&id=100005140622156

    Trailer film ” Primum Non Nocere” – ” Mai Întâi Nu Face Rău ”
    traducere : IonelTrandafir
    https://rumble.com/vo0odr-primum-non-nocere-experienta-interzisa-trailer-romana.html?

    Faceți propriile voastre investigații, citiți și verificați tot ce-am scris mai jos, nu fiți superficiali, nu trageți concluzii pripite, au lucrat mult la asta, tocmai ca să nu poată fi ușor de descoperit !

    Nu se explică altfel.
    Seringile “vaccinurilor” au un cip premontat în acul seringii. Nu contează deci cu ce ser încarci seringa, atunci când pistonul e împins, fluidul împinge nano-cipul.
    Aceste cipuri au o adresă MAC, care devine prin asociere în bazele lor de date, noua identitate digitală a celor vaccinați. Pentru mai multe detali și pentru a descoperii cum puteți verifica singuri, citiți articolul de mai jos, scris și updatat în timp real în urma propriilor experiențe sau a experimentelor altora.

    Suspiciunile se confirmă !

    Cei vaccinați comunică prin bluetooth cu dispozitive electronice speciale. ID-urile digitale pot fi vizualizate și cu telefoanele android care au sistemul de operare maxim 8.0.0.
    Dacă telefonul e conectat la internet, aceste coduri nu mai sunt afișate după ce informațiile au fost transmise către server.
    Bănuiesc că codul se asociază cu informațiile de locație ale celui mai apropiat diispozitiv online, iar apoi sunt trimise către un server cu baze de date a identităților reale (date și parametri medicali, cazier, istoric medical, comportament social, traseu deplasare etc.).
    Deci nu este vorba de sănătarte, aste vorba despre un sistem de identificare digitală a persoanelor, pentru controlul total asupra lor.
    Să presupunem totuși că autoritățile care vor opera aceste baze de date șiu informații, sunt de bună intenție, deși dacă erau nu procedau la ciparea populației în acest mod ascuns. De fapt ei dețin acordul persoanelor pentru vaccinare, iar mai nou dețin și acordul pentru localizare.
    V-ați prins ?
    Orice sistem sau bază de date e supusă riscurilor de penetrare, scurgeri de informații, virusare sau cel mai adesea de furt de informații. Hackerii, care pot sprijinii diverse interese, pot sparge aceste servere și astfel obține informații care să fie utilizate în mod negativ pentru persoana respectivă. Cel mai rapid exemplu cre-mi vine în minte e legat de date medicale privind compatibilitate de organe cu a unui bogătaș bolnav aflat în așteptarea unui organ compatibil. Localizarea persoanei e tot în mâna lor, așa că trebuie doar să orchstreze accidentul perfct și …
    Din păcate autoritățile ar putea utiliza aceste informații cu scopul de control total și chiar în scopul de eliminare a celor considerați ostili sau o amenințare pentru sistem, prin tăierea accesului la hrană, la bani, la asistență medicală …
    În societatea care ni se pregătește, a fi nevaccinat ar putea fi asociat cu un act de sinucidere socială, dar de fapt cei care se vor vaccina, în ciuda accesului la toate facilitățile oferite de sistem, vor fi prinși într-o capcană fără de ieșire.
    Gândiți-vă că dacă au procedat așa în cazul vaccinurilor, nu putem să mai avem încredere în nici o banală injecție cu vitamina C, pentru că nu vom putea fi siguri că pe acul respectivei seringi, nu se află deja în așteptare un nano-cip.
    Dacă înțelegem acum de ce se insistă atât de mult cu vaccinarea tuturor oamenilor, nu putem lăsa neobservat faptul că și pe testare se pune mare accent.
    Pentru ca lucrurile să funcționeze fluent, în timp real, au nevoie de o viteză de comunicare foarte rapidă, iar acesta e motivul sau unul din motivele pentru care se dezvoltă pe repede înainte rețelele de comunicații de generația a cincea, a șasea …
    Dacă corelez asta cu ceea ce am văzut într-un filmuleț, anume faptul că un tampon de testare (bețișor cu tampon), atunci când era apropiat de un cititor de radiații electromagnetice valoarea înregistrată de acesta creștea, putem specula faptul că și în aceste bețișoare de recoltare a probelor pentru testare, se află dispozitive minuscule care emit semnal radio. Filmulețil cu pricina avea o interpretare eronată și nici nu mi-am putut da seama ce aparat de măsură folosea, se spunea acolo că e vorba de radioactivitate, (care putea să fie cauzată de particule radioactive) motiv din care am și verificat radioactivitatea unui astfel de tampon, iar aceasta se situează în limite normale. Ulterior mi-am dat seama că în repectivul videoclip în germană, era folosit un EMF, apartat care măsoară câmpurile electromagnetice.
    Cert e că visul lor de a cipa întreaga populație, este foarte aproape să fie realizat în acest mod ascuns.
    Mai jos aveți mai multe investigații pe această temă, dintr-un articol mai vechi scris de mine pe această temă:
    Atenție !!! Cei vaccinați emit un cod prin bluetooth.
    Prefață adăugată ulterior la articol, după mai multe investigații.
    Cei vaccinați emit un cod matricol ce poate fi găsit cu funcția căutare dispozitive bluetooth a smartphonului.
    Aceste matricole, ID-uri digitale, sunt afișate decât de telefoanele cu sistem de operare android, de generație maxim 8.0.0, pentru că la generațiile mai recente, au făcut în așa fel ca să nu mai afișeze aceste nano-dispozitive.
    Codurile au aspectul unei adrese MAC, șase perechi de caractere alfanumerice separate între ele cu două puncte.
    Față de orice alt dispozitiv bluetooth, acestea nu au un nume sugestiv și nici nu permit asocierea (împerecherea) la smartphon.
    Aceste coduri se schimbă periodic, la fel ca la digi-pass-urile bancare.
    Înainte de a trage concluzii preconcepute sau de a asculta la mesajele denigratoare sau de ridiculizare a celor care au interes să ascundă asta, faceți propriile investigații.
    Cei vaccinați, dacă se dovedește că așa stau lucrurile, vă simțiți bine că ați fost înmatruculați (cipați) fără acceptul vostru?
    Asta explică de ce e atât de mare miza cu aceată “vaccinare”. Orice își poate da seana că așa nu s-a mai făcut niciodată, cu nici un alt vaccin.
    În acest videoclip, un român care a lucrat în Emiratele Arabe Unite, ne relatează ce a văzut acolo cu ochii lui.
    În Emiratele arabe tehnologia de identificare digitală e deja funcțională. Așa cum ne-am obișnuit, ce se aplică în avans undeva în lume, se va aplica ulterior peste tot în lume.
    Vă las mai departe să faceți propriile investigații.

    Leonard Chesca
    22 decembrie 2021

    Articol :
    Cu bluetooth-ul la “vânătoare” de vaccinați.
    Cipul wireless de mărimea unui bob de sare.
    Mai multe persoane reclamă pe net că descoperă sau că se auto-descoperă, după ce s-au vaccinat, cu ajutorul bluetooth-ului atunci când dau căutare dispozitive, .
    E cioacă mi-am zis !
    Asta până am fost contactat de un prieten de pe FB, care era absolut șocat de aceeași constatare. în anumite zone, în prezența unor persoane descoperă pe telefon astfel de dispozitive care nu sunt clasice, telefoane, smartwatch-uri etc. A reușit să facă unele legături cu numărul de persoane din proximitate, dar …
    La primele verificări pe care le fac, același gen de ”coincidențe”.
    Într-un grup unde știam clar câți sunt vaccinați, din nou coincidență, fix atâtea dispozitive bluetooth cu nume gen cod.
    Nu e posibil așa ceva, încă sper într-o coincidență nefericită.
    ”Cercetătorii științifici de la Columbia University School of Engineering and Applied Science cred că au dezvoltat cel mai mic sistem cu un singur cip din lume.
    Vizibil doar cu ajutorul unui microscop, un cip injectabil de mărimea unui bob de sare ar putea transforma dispozitivele electrice pe care le implantăm în oameni. Dispozitivul are doar 0,1 mm cubi în volum (comparabil cu dimensiunea unui acarian de praf) ”
    https://editiadedimineata.ro/cip-wireless-bob-de-sare/?
    Deci nu ar fii imposibil cu tehnologia actuală, ca un mic cip să fie plasat din producție în acul seringii …
    Aceste informații, deși par de necrezut, trebuie verificate și apoi infirmate sau confirmate.
    Deși pare o aberație, un SF, putem încerca să validăm sau să infirmăm aceste informații. Jucați-vă cu funcția de descoperire a dispozitivelor bluetooth a smart-phonului, faceți asocieri între numărul de dispozitive descoperite cu nume în formă de cod (vezi imaginea din dreapta) și persoanele vaccinate (de care știți sigur) din proximitatea voastră. ulterior, dacă lucrurile se confirmă, puteți să-i descoperiți pe cei vaccinați pe care nu-i cunoașteți.
    Pe net mai apar înregistrări care arată că câmpul EMF măsurat în proximitatea celor vaccinați, chiar la locul în care au primit vaccinul este crescut ca și cum ceva emite semnale radio de sub pielea lor. Nu e nevoie de un cip cu emisie puternică, ci e suficient cât să se conecteze cu smart-phonul persoanei chiar și doar atunci când aceasta îl folosește. Restul funcțiilor, cum ar fi GPS-ul, se bazează pe telefon.
    Hal Turner tocmai a spart asta în emisiunea lui. Un hacker rus a intrat pe web întunecat şi a găsit o bază de date care arată informațiile oamenilor vaccinați (ca semnele lor vitale, coordonatele lor GPS exacte, fie că dorm sau sunt treji) sunt încărcate în timp real. Spune acest hacker că : ”Oamenii care au primit vaccinul sunt urmăriți în timp real de acest sistem de inteligență artificială 5G. Au devenit transmițători, transmițând toate informațiile despre ei înapoi la nava mamă adică receptorul Al.”
    Dacă prin vaccinare se implantează deci un nano-cip de identificare digitală, o etichetă digitală (care poate fi chiar adresa MAC a cipului)? Oare scopul real sau principal, sau unul dintre ele, al vaccinării este ciparea ascunsă a persoanelor ?!
    Adică fiecare ac de seringă de unică folosință, are un nano-cip deja ”pe țeavă”.
    Nu se știe inițial cine ce cip (număr de serie) a primit, dar ulterior numărul de serie al dispozitivului detectabil prin bluetooth, ar putea fi asociat CNP-ului persoanei în mod automat de diferite sisteme de verificare a documentelor de identitate cu cip,, prin asociere cu codul QR al respectivei persoane etc. După asociere se poate renunța și la brățările și/sau aplicațiile de certificare a vaccinării cu cod QR, baza de date atribuind numărului de serie al cipului implantat ID-ul persoanei. Toate datele fiind bineînțeles stocate într-un server, cip-ul având doar rolul de certificare a identității.
    Bine , bine, dar de unde primește acest nano-cip energia de alimentare ? Sunt posibile mai multe variante de luat în calcul, pilă electrică cu doi micro-electrozi din materiale cu valență diferită, ce folosește drept electrolit chiar fluidele organismului (sângele), poate că prin convertirea energiei termice în electricitate, sau se pot alimenta din câmpul electromagnetic existent în mediu sau chiar produs de dispozitivele de citire din proximitate, sau e posibil ca emițătoare speciale să emită o undă purtătoare chiar cu scopul de a produce energia de alimentare pentru cipurile acordate pe aceea frecvență. Pot fi desigur o mulțime de alte procedee. oricum consumul a unui astfel de nano-cip ar fi extrem de mic.
    Eu totuși nu pot să cred, încă mai fac verificări, aștept comentariile voastre în baza propriilor verificări.
    Sper să fie vorba doar de niște coincidențe nefericite.
    Dar dacă nu … ne-am ars !

    Leonard Chesca
    16 iunie 2021

    Update (26 octombrie 2021):
    În urma mai multor verificări am constatat că numerele de identificare se schimbă la anumite perioade de timp, gen codurile de la digipass-urile bancare.
    La asta se referea purtătoarea de cuvânt a guvernului SUA, când a numit pe cei vaccinați, “persoane marcate”
    A, au reușit să ascundă vizibilitatea bluetooth a acestor nanocipuri, la noile generații de android / smartphonuri.
    Pe Samsing S9 + cu android 8.0, sunt vizibile, verificat de mine.
    Update (20 decembrie 2021) :
    Cei vaccinați sunt localizați de câte ori se află în proximitatea unui dispozitiv conectat la internet.
    Sfat, opriți legătura la internet, atunci când căutați codurile de persoană cu funcția bluetooth a telefonului, pentru ca acestea să fie vizibile permanent. Au creat un sistem de tip Crowd (mulțime). Informațiile sunt preluate prin bluetooth de orice dispozitiv din proximitate care este conectat la internet și trimise automat către server, împreună cu informațiile GPS ale acelui dispozitiv, după care afișarea codului e ascunsă, nemaifiind vizibilă în lista de dispozitive bluetooth găsite. Această tehnică de localizare a unui dispozitiv bluetooth, poartă numele de GPS Croud, sau GPS-ul mulțimilor.
    Sursa video :
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2211313725716627&id=100005140622156

    Vedeți și :
    La vânătoare de vaccinați :
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10225884177279533

    Video experiment ID Digital – Vaccinați / Nevaccinați :
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/916958815615999

    Nanotehnologia din “vaccin”:
    https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10227021539152869&id=1486561754

    Brevet ID Digital și dispozitive electronice de urmărire a vaccinaților.
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10226697112162397

    Document PDF Brevet Urmărire Vaccinați :
    https://1drv.ms/b/s!Am2VRjiQHx4BnC__ILJUfCcsgiqO
    Mai multe detali aici :
    https://www.facebook.com/100009593490559/posts/3055815538081533/

    Adaug acestei fotografi și un video experiment pe aceași temă. Observați codurile ID din 12 caractere, seamănă nu ?

    Aplicație utilă pentru verificarea adreselor MAC :
    Find MAC Address Vendors. Now.
    https://macvendors.com/

    Vedeți și :
    ID Digital și chiar mai mult de atât. …
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10225821601835186/
    Identitatea Digitală, Scorul Social, Drepturile, Libertățile, Pedepsele și Inteligența Artificială și Armata Digitală Adică Controlul Total.
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10226612377724089

    Link postare inițială, ștearsă de Facebook :
    https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10227018792444203

    Link Rumble :
    https://rumble.com/vtjzbh-i-dac-seringile-au-cip-pe-eav-.html

  4. As dori sa trag un semnal de alarma cu privire la ceea ce s-a discutat in Conferinta din luna Mai, organizata de Parintii Athoniti.
    Au trecut deja trei luni de zile de la Conferinta facuta de Parintii Athoniti si inca nu au aparut in spatiu public o rectificare macar scrisa daca nu verbala cu privire la afirmatiile facute in Conferinta. Au aparut informatii noi cu privire la vaccinati, atat din punct de vedere stiintific efectuate de specialisti, medici, oameni de stiinta dar mai ales de probe reale, in fapt care s-au intamplat cu anumite persoane vaccinate.
    In Conferinta s-a facut afirmatia ca vaccinul este lepadare de Hristos si ca nu este pecetea, ci ca este vremea Antihristului, sa nu se poata cumpara sau vinde.
    Raspunsul daca vaccinul este pecetea il aveam deja dat de Sf. Paisie Aghioratul care a spus ca ‘’Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui’’. Noi nu trebuie sa punem la indoiala ceea ce au spus Sfintii Parinti chiar si cei care au trait in zilele noastre, de ce trebuie sa ne indoim de un Sfant sau altul cu atat mai mult ca este canonizat, ori nu luam in considerare proorocia unui Sfant.
    Un alt fapt real este acela cand un Preot spune ca, in urma decesului unei maicute vaccinate de trei ori, a aparut pecetea pe frunte ei. O proba mai concludenta si actuala ca asta nu exista.
    O alta dovada de aceasta data stiintifica este ca vaccinatii morti emit semnale prin adresa MAC (Media Acces Control) prin aplicatia Bluetooth. Sunt filme documentare in care specialistii au aratat si demonstrat cu probe acest lucru.
    Cate dovezi mai trebuie sa apara ca sa rectificati ceea ce ati spus in Conferinta, ca vaccinarea este, nu numai lepadare de Hristos, ci INCEPUTUL PECETLUIRII, ceea ce este foarte grav. In vremea Antihristului va fi pecetluirea la vedere, vizibila cu cipul implantat pe mana dreapta sau pe frunte dar pana atunci viclenia diavolului prin aceste doze de vaccinuri a facut-o deja.
    Sau poate ca doriti sa vedeti cu ochii vostri cand va aparea la majoritatea oamenilor vaccinati pecetea Satanei pe frunte sau pe mana dreapta, caci se va intampla si asta in viitorul apropiat.
    Sfintii Parinti ne spun ca totul este pana la pecetluire, daca din erezie si acceptarea actelor biometrice mai exista pocainta, din pecetluire nu mai exista pocainta, pentru ca vointa, gandurile si sentimentele sunt modificate, controlate de Satana. ADN-ul uman este transformat prin injectare si toate necuratiile primite prin vaccin nu se mai sfintesc, pentru ca Sf. Paisie Aghioratul spune ca: ”Lucrul murdar nu se sfinteste. Apa curata primeste harul si se face aghiazma. Urina nu se face aghiazma. Piatra se face paine prin minune. Necuratia nu primeste sfintire”.
    Noi la Taina Sf. Botez am primit pecetea Duhului Sfant, care se afla in noi, in ADN-ul nostru, suntem imbracati in Hristos iar prin acceptarea vaccinului inseamna ca am acceptat pecetea Satanei, pentru ca se modifica ADN-ul uman si acest lucru este aratat de aproape totii medicii specialisti in genetica si microbiologie. Oare Dumnezeu ne va mai recunoaste daca vom avea ADN-ul modificat, ma tem sa nu ne alunge in focul cel vesnic care este pregatit diavolilor.
    Nevaccinatii nu trebuie sa-i acuze sau sa spuna ca vaccinatii nu se vor mantui, asta nu este treaba noastra, Dumnezeu stie dar avem obligatia sa-i atentionam si sa le spunem ca daca vor primi vaccinul isi pot pierde mantuirea.
    De ce trebuie facuta rectificarea, cine garanteaza ca in aceasta perioada mai ales ca, satanistii anunta valuri dupa valuri si alti oameni mai creduli, continua sa se vaccineze si sa se testeze, pe motivul ca este doar numai lepadare de Hristos si ca dupa aceea se pot pocai. Dupa schimbarea ADN-ului chiar daca ar avea vointa sa se pocaiasca desi nu cred ca vor mai avea vointa sa o faca, pentru ca deja multi dintre ei si-au schimbat comportamentul, gandirea si sentimentele si sunt controlati de Sistemul computerizat.
    Mai trebuie mentionat ca nu are importanta de cate ori te-ai vaccinat ca sa fii pecetluit, este nevoie de o singura doza, daca ai facut vaccinul si esti pecetluit, nu este nevoie de 7 vaccinuri si nici 3 sau 4 asa cum au fost pacaliti multi oameni de catre satanisti. Intotdeauna ei sunt vicleni si au tintit mai sus si au spus mai multe vaccinuri, ca perioada de vaccinare sa fie mai lunga si sa fie pacaliti cat mai multi sa se vaccineze si deja si-au atins scopul.
    Problema nu se opreste numai la vaccinare, au aparut informatii de la oamenii de stiinta si medici specialisti care au aratat cu probe ca si cei care s-au testat cu testul PCR, Antigen, li s-au modificat ADN-ul chiar dupa 6 ore de la testare. La fel si testatii au primit adresa MAC si sunt depistati in computer ca fiind inregistrati in baza lor de date cu ajutorul anumite dospozitive si programe software cu care au lucrat si demonstrat specialistii experimental. La fel si cei care chiar daca nu au facut vaccinul dar au avut relatie sexuala sau sarutat cu partenerul vaccinat au fost contaminati. Adevarul trebuie marturisit pana la capat si complet iar aceste lucruri trebuie spuse public si aratate pentru a nu mai cadea si dintre cei alesi.
    Satanistii si-au atins scopul prin aceste vaccinuri si vedem ca multi oameni, chiar tineri, mor subit in somn sau fac AVC la locul de munca sau pe strada. Depopularea se va face avand in vedere ca vaccinatii cu timpul pierd functia de reproducere pe de o parte iar pe de alta parte daca aceasta s-a produs transmit generatiilor viitoare un ADN modificat in care creatia lui Dumnezeu nu mai este aceeasi.
    Am dori ca la urmatoarea Conferinta sau Sinaxa sa fim si noi anuntati din timp, ca sa putem pune intrebari si sa avem raspunsurile necesare.

    Mai jos avem un text dintr-un documentar cu privire la subiectul vaccinarii.

    ”Intreaga tehnologie se numeste Crisp-Cas9, adica vaccinurile ARN Mesager si o proteina Spike cate taie genele la olocatie exacta.
    In cazul asta declansatorul (vaccinul) este folosit pe post de arma. Aceasta arma are ca scop principal depopularea intregii planete, adica de a ucide pe toata lumea in afara de ‘’cei alesi’’ si ei au facut acest lucru deja prin manipularea AND-ului nostru prin editarea genelor.
    Guvernul si politicienii mint non-stop si sunt la comanda evreilor Khazari. Ei au facut experimente pe negri inca din anii 1930 cu fel de fel de medicamente.
    Aceasta tehnologie de pastorire (a turmei) o tin ascunsa de vre-o 70 de ani indiferent de cati oameni trebuie sa omoare si asta s-a intamplat nu numai din cauza lacomiei corporatiste, ci mai ales din cauza obiectivelor oculte sataniste. Preluarea puterii Americii si apoi in toata lumea. Ei folosesc ca arme, contaminati, vaporizanti (Chemtrails) aruncati in secret in atmosfera ce genereaza valuri electromagnetice la altitudini foarte mari.
    Intr-o situatie de razboi continuu, in care se creaza mecanismul Problema-Reactie-Solutie, pentru a diviza, a inrobi si impatimi Populatia si apoi prin legi pandemice sa anuleze Constitutia in numele Securitatii Nationale. Apoi militarizarea fortelor de politie, preluarea controlului corporatist asupra mancarii, asupra Agriculturii, asupra Farmaciilor, asupra intregului Sistem Medical.
    Un Guvern care asculta telefoanele, iti arhiveaza toate datele si iti urmareste fortat toate miscarile pe care le faci, un Guvern care va folosi acele date impotriva ta atunci cand va dori sa te distruga.
    Preluarea finala (prigoana) va incepe cu adevarat si asta se va face din partea unei institutii internationale extrem de puternice Forumul Economic Mondial, care va santaja, constrange, ucide pe oricine îi va sta in cale. Banii digitali vor disparea, adica iti pot fura banii din banci? Daaa, urmat de detonarea unor pulsuri electromagnetice strategice care sa afecteze centralele cheie care alimenteaza electric orasele. Totul va parea precum un atac asupra Americii si vor da vina pe teroristi sau pe Rusia.”

    Doamne ajuta!

    • In septembrie parintele Sava va veni in Romania si ii vom putea adresa aceste intrebari la conferintele pe care le va tine.

  5. Doamne ajuta!

    Va multumesc pentru postare dar si pentru raspuns si as avea rugamintea la dvs. daca in eventualitatea participati la Conferinta sau in cazul in care nu participati dvs. sa ajunga intrebarile mele la Parintii Athoniti si daca se poate sa fie transmise in Conferinta sau eventual sa mi se raspunda la ele si aici, pentru ca din motive personale nu pot sa ajung la Conferinta. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

    1. Sf. Paisie Aghioratul spune: ‘‘Acum iarasi a aparut o boala pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva il vor pecetlui.’’ Care este opinia dvs. cu privire la vaccin fata de ce spune Sf. Paisie Aghioratul? Reprezinta vaccinul inceputul pecetluirii? Daca nu, va rog sa argumentati.
    2. Preotii ingraditi de erezie care impartasesc pe vaccinati si dupa spusele Sf. Paisie Aghioratul sunt pecetluiti, mai putem avea comuniune cu ei, adica sa ne impartasim din acelasi potir cu cei pecetluiti si sa mergem la acel preot sau va trebui sa gasim un alt preot?
    3. Daca dvs. considerati vaccinul a fi numai o boala trupeasca si sufleteasca, cum explicati ca vaccinatii morti din cimitire, pot fi depistati cu ajutorul aplicatiei Bluetooth de pe telefon, ca fiind o adresa MAC, un numar de identificare pe telefon?
    4. Din afirmatiile medicilor de specialitate dar si a oamenilor de stiinta, ei spun ca prin contact sexual dar si prin saliva se pot transmite boli ca SIDA si un ADN modificat. In Familie, daca unul dintre soti este vaccinat ce ar trebui sa faca celalalt fata de cel vaccinat, mai pot convetui intim impreuna? Mai pot avea copii impreuna avand in vedere ca din punct de vedere medical din cauza vaccinului se modifica genomul uman, care poate fi transmis mai departe generatiilor viitoare. Dar cei care sunt bolnavi si trebuie sa faca operatie la spital, prin transfuzia de sange se poate transmite tot ceea ce a luat prin vaccin, ce ar trebui sa faca in acest caz, sa mai apeleze la spital sa sa stea acasa?

    Va multumesc anticipat!!!

    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*