4 Comments

 1. In primul rand multumim Parintilor Athoniti care au facut efortul de fiecare data sa vina la noi in tara si care au organizat atatea Conferinte si Sinaxe si sa ne impartaseasca Adevarul despre dreapta credinta.
  As avea unele nelamuriri cu privire la aceasta Conferinta si de aceea poate ca Parintii Athoniti sau altcineva care este in masura sa-mi raspunda si sa ma lamureasca.
  La aceasta Conferinta s-a vorbit foarte mult despre erezie ceea ceste un lucru bun dar ma asteptam ca Parintii Athoniti sa vorbeasca si despre vaccinuri si situatia actuala in care ne aflam.
  Constatam ca din ceea ce ne-au aratat medicii specialisti din toata lumea ca aceste vaccinuri contin nanocipuri, grafen,toate otravurile de a muri mai repede si printre care celule de fetusi avortati si Luciferaza. Lucifer este ingerul cazut si raza este amprenta lui Lucifer, acea lumina fluorescenta care cu noua tehnologie aparuta persoana vaccinata se poate depista prin apropierea de aparatura care detecteaza prin scanare persoana vaccinata. In plus la persoanele vaccinate o scanare prin aplicatia Bluetooth a telefonului se scaneaza un numar de identificare format din cifre si litere pe care l-a primit in urma vaccinarii. Cu alte cuvinte ceea ce a spus Sf. Paisie Aghioratul este adevarat ca acea persoana vaccinata se va pecetlui, adica se va insemna cu raza lui Lucifer.
  Sf. Paisie Aghioratul a spus ca ‘’Acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui’’. Ceea ce a spus Sf. Paisie Aghioratul este foarte ADEVARAT si observam ca ceea ce a prevestit dansul s-a adeverit, deci vaccinatul este pecetluit.
  Vaccinul pe langa nanoparticule, grafen, fetusi avortati, SIDA sindromul deficientei imunitare, mai nou alti medici au descoperit ca se afla venin de sarpe si Luciferaza contine si alte substante daunatoare si care transforma ADN-ul uman intr-un alt ADN care nu mai apartine omului care a fost creat de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui. Prin procesul de transumanism apare omul 2.0 creat de oculta prin vaccinare. Mai mult decat atat Parintii Athoniti poate ca nu au vazut cum arata copiii nascuti din parinti vaccinati, au ochii negri, par deja maturi si sunt deformati.
  Din aceasta Conferinta am inteles ca aceasta vaccinare este doar lepadare de Hristos, ceea ce sunt nelamurit, pentru ca aproape majoritatea medicilor de stiinta ne arata ce contin vaccinurile si printre care si amprenta lui Lucifer adica Luciferaza.
  – Lepadare de Hristos este atunci cand mergi in casele, sinagogile, sectarilor si te rogi acolo impreuna cu ei sau daca ai renuntat la ortodoxie si ai acceptat alta religie
  – Lepadare de Hristos este cand ne ferim sa facem semnul Sfintei Cruci
  – Lepadare de Hristos este Erezia si Apostazia
  – Lepadare de Hristos inseamna acceptarea actelor Biometrice
  Daca vaccinul inseamna lepadare de Hristos asa cum spun Parintii Athoniti, atunci ceea ce spune Sf. Paisie Aghioratul, ca se va face un vaccin obligatoriu si il va pecetlui, pare o contradictie. Majoritatea Sfintilor Parinti ne spune ca mantuire nu va avea cel care va lua pecetea pe mana dreapta sau pe frunte. Atunci vine urmatoare intrebare, poate exista o pecetluire inaintea alteia? sau Poate sa ramana femeia gravida putin sau ramane gravida de tot de prima data? Daca in dreapta credinta ai schimbat cat de putin din ea, atunci ai cazut in erezie, atunci la cei vaccinati de ce spunem ca este doar numai lepadare de Hristos si nu pecetluire.
  inchinarea la idoli care se facea pre vremuri aducand jertfe umane acuma s-a produs direct prin vaccinuri ca sa spurce trupul si sufletul omului. Ne aducem aminte ce spunea Mantuitorul Iisus Hristos ca ‘’Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi’’. Deci Satana a spurcat Templul Duhului Sfant si daca cei care l-au lasat sa-l strice benevol ,din vointa proprie si cu semnatura, Dumnezeu il va strica pe el.
  Este clar ca in ce priveste problema Mantuirii nu ne apartine noua, ci Bunului Dumnezeu si nu trebuie sa-i condamnam pe cei care s-au vaccinat dar putem marturisi in continuare sa nu mai primeasca nici un alt vaccin. Tot oamneii de stiinta ne spun ca vaccinurile au fost otravite si controlate inca cu 10-15 ani in urma.
  Sa fie oare din partea Parintilor Athoniti o marturisire despre vaccinuri incompleta, tocmai pentru a nu cadea cei vaccinati in deznadeje? Sunt multe intrebari care nu au fost lamurite la aceste Conferinte si de aceea astept niste raspunsuri.
  Aceste probleme nu au fost lamurite pentru ca de ceva timp atat si Sinaxele cat si Conferintele sunt facute pe neanuntate, filmate incomplet sau pe bucati si de aceea apar discutii si intrebari la care nu prea gasim raspuns.
  Parintii Athoniti au subliniat foarte bine cand au spus ca Erezia trebuie confruntata real, in fata, intr-o lupta deschisa in dicutii cu ereticii, pentru ca numai de la Amvon nu este suficient. Dar daca cei ingraditi de erezie se feresc de confruntari si intrebari intre ei, pai atunci cum vreti sa-i confruntam pe eretici in fata? Nu trebuie sa facem o Sinaxa sau o Conferinta numai ca sa dea bine celor ingraditi de erezie, ci trebuie invitati toti cei care vor la discutii si tocmai divergentele lamuresc problemele ivite si duc spre convergente. Daca le bagati sub pres mai devreme sau mai tarziu vor aparea schisme si pareri diferite, ceea ce ca aproape la asta s-a si ajuns.
  Sper sa se posteze acest comentariu si paote sa primesc si lamuriri in cele relatate de mine.
  Doamne ajuta!

  • Hristos a înviat!
   Foarte bune observațiile dumneavoastră. Cred că Părinții Athoniți au fost destul de obosiți. Pe de altă parte ar fi fost bine ca organizatorii să găsească din timp o sală mai mare, să se consulte cu oamenii pentru a vedea ce e de făcut și dacă se poate găsi o soluție din punct de vedere financiar, pentru ca toată lumea care dorește să poată participa și să adreseze fiecare întrebările necesare.
   Un lucru pozitiv este că oamenii sunt dornici să discute, să pună întrebări, să afle Adevărul. Au fost foarte multe întrebări, probleme ridicate și poate că Părinții Athoniți nu au reușit să le trateze pe toate. Acum cancerul ereziei s-a extins, alt lucru ar fi fost dacă în urmă cu mai mulți ani am fi avut mai mulți preoți și chiar episcopi care să întrerupă comuniunea cu ereticii ecumeniști. Acum suntem o mână de oameni și sunt multe aspecte de lămurit, oamenii mai obosesc și nu reușesc să răspundă adecvat tuturor problemelor…
   Nădăjduim însă că se va da un răspuns adecvat la cele ce ați spus pe viitor, cât mai curând. Doamne ajută!

  • Vaccinul nu este obligatoriu încă peste tot. Cred că Sfântul Paisie Aghioritul se referă la faptul că certificatul de vaccinare va fi tatuat sau încrustat pe mână sau pe frunte. Vor veni mai întâi proorocii Ilie și Enoh care vor anunța oamenii să nu se pecetluiască. Iar pecetea se va pune în timp ce Antihrist va fi persoană publică. Va fi adus spre închinare chipul lui și oamenii care i se vor închina vor accepta pecetea.
   Citiți și :
   https://ortodoxlogos.ro/2019/09/23/documentele-cu-666-si-pecetluirea-finala-din-vremea-lui-antihrist/
   Foarte bine a arătat Gheron Sava că cei care vor accepta pecetea nu vor mai dori să se pocăiască.
   Am înțeles că există un protocol de eliminare a grafenului din organism și că acel cod emis de nanoparticule poate dispărea dacă nanoparticulele sunt eliminate de organism. Pe de altă parte transumanismul este ceva teribil, deci problema este foarte complexă. Totuși există mărturii cu persoane vaccinate care s-au pocăit și apoi au mărturisit împotriva vaccinării.

 2. Adevarat a Inviat!

  Multumesc pentru raspuns dar si pentru postare!
  Este adevarat ca acest cancer al ereziei s-a extins foarte mult si asta din cauza pacatelor noastre. Unii oameni se trezesc mai greu, altii nu vor sa asculte pe cei care le spun Adevarul despre dreapta credinta ori au indoieli si nu vor sa se desparta de preotii lor cazuti in erezie sau pur si simplu nu vor sa auda, motive sunt multe dar fiecare va raspunde pentru neascultare atat de Invatatura Sfintilor Parinti cat si de Sf. Canoane si Pidalionul Bisericii.
  Parintii Athoniti au facut un efort mare de fiecare data cand au venit la noi in tara si ne-au trezit si explicat cum ar trebui sa luptam cu erezia.
  Este adevarat ca cei ingraditi de erezie sunt putini dar credinta nu consta in numarul credinciosilor, ci in cei care sunt in Adevar. Din pacate nu avem nici un ierarh care sa fie ingradit de erezie sau cel putin eu nu am auzit, poate ca situatia era altfel iar preotii ingraditi de erezie sunt putini si ei marturisesc Adevarul cat pot. Poate ca ar fi trebuit ca si preotii ingraditi de erezie de la noi din tara sa organizeze si ei Sinaxe, Coferinte, Cateheze in care sa instiinteze cat mai multa lume si chiar o confruntare directa si cu cei care sunt neingraditi de erezie. Poate ca acest lucru ar informa si trezi mai multa lume la adevar. Daca preotul ingradit de erezie le vorbeste in predici oamenilor despre erezie si vaccinare le trezesc constiinta oamenilor dar din altfel om in om este destul de greu sa te inteleaga cei de-ai casei darmite cei care sunt mai indepartati.
  Asa cum s-a facut marturisire despre erezie asa si despre vaccinare sa se spuna adevarul. Vaccinul nu numai ca ucide trupeste si sufleteste dar inseamna si pecetluire. Fiecare vaccinat primeste un numar de identificare format din cifre si litere care este conectat cu computerul ”Fiara” de la Bruxelles. Atata timp cat vaccinatul este identificat prin Bluetooth ca fiind un numar si modificat ADN-ul uman, nu poti sa te prefaci ca este doar numai o boala, ci este mai mult de atat iar cei care au acceptat benevol nu vor mai avea vointa si puterea sa se pocaiasca asa cum au specificat si Parintii Athoniti.
  Sf. Paisie Aghioratul marturiseste foarte bine nu numai de actele biometrice dar si de vaccinare si tot dansul spune ca ”Lucrul murdar nu se sfinteste. Apa curata primeste harul si se face aghiazma. Urina nu se face aghiazma. Piatra se face paine prin minune. Necuratia nu primeste sfintire”. Atunci, imi este destul de greu sa inteleg ca vaccinarea poate fi numai o lepadare.
  Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*